Eigenaar2020-04-25T23:06:16+00:00

C. eigenaar

Jochem van Woerden

Organisatie Adviseur, (online) Coach, (interim) Manager, Toezichthouder

Inhoudelijk deskundige bij Npal | Cluster Duurzame Inzetbaarheid als begeleider met 23 deelnemende bedrijven uit de Industrie in Noord Nederland.

Jochem is als interim manager en consultant in meerdere sectoren actief betrokken bij vraagstukken op het gebied van organisatieverandering, team- en managementontwikkeling, HR beleid, individuele coaching en strategische personeelsplanning. Als adviseur en als vebinder.
Om weer een stap vooruit te zetten en samen doelen te bereiken.

Het verbinden van best practices doet hij ook als begeleider van NPAL | Cluster Duurzame Inzetbaarheid met als doel het eigenaarschap en de productiviteit van de aangesloten bedrijven te verbeteren.

Hij is ook voorztter van een RvT en brengt in die zin strategisch advies, management en toezicht in lijn.

Daarnaast was hij sinds 2007 tot 2019 lid van het Algemeen Bestuur van Noorderlink, waarvan 8 jaar lid en vice voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

Hij heeft een duidelijke visie, is pragmatisch, spiegelt én is resultaatgericht.

Zijn ontwikkelde SPP-tool is genomineerd voor de Noorderlink Award. De jury was ‘gecharmeerd van de praktische toepasbaarheid en de simpele en heldere weergave van hoe de organisatie er nu en in de toekomst uitziet’.

In 2014 is hij C.consultancy gestart vanuit de drijfveer om waarde toe te voegen aan organisaties, teams en professionals.

Tekenend voor de aanpak: ‘prettig pragmatisch’.

C.consultancy: ‘Voor jouw volgende stap’.

C.contact