Eigenaar2019-02-10T09:49:13+00:00

Eigenaar

Jochem van Woerden

Verbinder, Organisatie Adviseur, Manager HR, Change & interim Manager, Coach.

Samenwerkend met Npal | Industrie Plein Noord als inhoudelijk begeleider van het cluster Duurzame inzetbaarheid  

en met Inextern als associate, organisatie adviseur en coach.

jochem-284x434

Jochem is in meerdere sectoren, bedrijven en instellingen Organisatie Adviseur, (interim) manager HR en MT lid geweest. Sinds 2017 combineert hij de interim invulling van de functie van manager HR bij Lentis (zorg) met het begeleiden van een aantal organisatie veranderingen.

Het leggen van verbindingen en het versterken van best practices doet hij ook als begeleider van NPAL | Industrie Plein Noord, waar hij samen met 26 directeuren en HR managers in het Cluster D.I. (16 bedrijven) en in de Community D.I.  (7 bedrijven) inzichten verbindt m.b.t. Duurzame Inzetbaarheid en Eigenaarschap in de organisaties met als doel de productiviteit te verbeteren.

Daarnaast is hij sinds 2007 lid van het Algemeen Bestuur van Noorderlink, waarvan 8 jaar lid van het Dagelijks Bestuur en vice voorzitter.

Ook is hij als associate consultant samen met de consultants van Inextern actief betrokken bij diverse organisaties m.b.t. vraagstukken op het gebied van organisatieverandering, team- en managementontwikkeling, individuele coaching en strategische personeelsplanning.

Hij heeft een duidelijke visie, vraagt dóór, is pragmatisch, spiegelt én is resultaatgericht.

In 2008 is zijn ontwikkelde SPP-tool genomineerd voor de Noorderlink Award. De jury was ‘gecharmeerd van de praktische toepasbaarheid en de simpele en heldere weergave van hoe de organisatie er nu en in de toekomst uitziet’.

In 2014 is hij Cruoninga Consultancy gestart vanuit de drijfveer om in een netwerk van senior adviseurs waarde toe te voegen aan organisaties, teams en professionals.

Tekenend voor de aanpak: ‘prettig pragmatisch’.

Cruoninga Consultancy: ‘Voor jouw volgende stap’.

We schetsen graag een beeld wat we voor je kunnen betekenen bij een kop koffie, bij jou op locatie of bij ons.

Contact